La ciència a les teves mans

Públics:

Educació Primària
Educació Secundària
Batxillerat/Formació Professional
Públic en general
Professionals

Àrees de coneixement:

Tecnologia
Química

Àrees temàtiques:

Resum i activitats:

Explor3D és el primer Observatori espanyol dedicat a la recerca, el desenvolupament, la promoció i la coordinació de la indústria i la cultura associades a l’ús de les tecnologies vinculades al 3D. La Fundació iBit, com a soci, i juntament amb altres entitats, impulsa les activitats que es desenvolupen dins aquesta entitat sense ànims de lucre amb l’objectiu de potenciar el desenvolupament i difusió del coneixement en l'àmbit dels videojocs, els mons virtuals i la realitat augmentada.

Una de les línies d’actuació definides a Explor3D són les aplicacions formatives i educatives. És per això que, aprofitant que l’ONU ha declarat l’any 2011 com any internacional de la química i dels boscos, el projecte “LA CIÈNCIA A LES TEVES MANS”, coordinat per l’Observatori Explor3D i la Fundació iBit, pretén oferir un espai interactiu on els assistents puguin participar d'activitats relacionades amb la química. El projecte fa ús d’un sistema de Realitat Augmentada per oferir una experiència lúdica i immersiva i al mateix temps presentar les possibilitats d’aquestes tecnologies dins l’àmbit de la formació i l’educació.

Participants:

Francina Mas
Daniel Castro
Toni Roig
Jaume Durany

Responsables:

Aitor Morrás
Margalida Vera

 

Asociación Explor 3D

Estand: B10
Categoria:
Associacions, col·legis professionals i IPSFL
 

Dades de contacte

Adreça: C./ del Polls, Local, 15 Codi postal: 07817 Municipi: Sant Josep de sa Talaia Telèfon: 971 30 50 05 Web: www.explor3d.org Email: info@explor3d.org